P90X Reklama İhtiyaç Duysaydı… 4

Önceki “P90X Reklama İhtiyaç Duysaydı…” yazılarında olduÄŸu gibi yeniden kısaca hatırlatalım… P90X Programı reklama ihtihaç duymaz!

Onunla 90 gün gibi kısa sayılacak bir sürede, fazla yaÄŸlarından kurtulan, vücudu sıkılaÅŸan, 2 merdiven çıkarken artık yorulamayan, enerji seviyesi artmış, daha güçlenen, daha saÄŸlıklı hale gelen, sadece dışı deÄŸil içi de güzelleÅŸen, gün boyu mutluluk hormonu salgılamaktan başı dönen :) , sadece fiziÄŸi deÄŸil hayata bakış açısı da deÄŸiÅŸen herkes… zaten P90X’in ayaklı reklam panosudur!

Ama olur ya… P90X reklama ihtiyaç duysaydı ne yapardı diye beyin jimnastiÄŸi yaptığımız bu yazı dizisinde, ilginç görsel ve mesajları sizlerle paylaşıyoruz. Kışın geldiÄŸi ve denizi – havuzu özlediÄŸimiz bu günlerde, bu özlemimizi de biraz giderelim istedik (kışın kapalı havuza gitme ÅŸansı olanları ayrı tutuyor, onları esefle kıskanıyoruz!).

Not: Bu arada aşağıdaki reklam önerisiyle ilgili bir mantık yanlışlığına ilk işaret edecek olana sürpriz bir ödül vermeyi düşündük :-) Yorumlarınızı bekliyoruz. 

Ara Sıra DeÄŸil… Her Daim Fit Görünmek İçin…

Su Altı İlizyon

Su altı ilizyon erkek
DiÄŸer potansiyel P90X reklamlarını aÅŸağıdaki linklerde bulabilirsiniz…

Facebook Gerçekleri

Ayna Ayna Söyle Bana

Kemer ve P90X Etkisi

39 Yorum

  1. Makale ilk yayınlandığında(sabah suları) görmek ama alttaki notu görmeyip sürpriz hediyeyi kaçırmakta varmış bu hayatta :))

    Reply
    • Oooo… O hakkaten kötü olmuÅŸ! Buradan herkesi yorum bırakmaya teÅŸvik ediyorum. Hayat paylaÅŸtıkça güzel :-)

      Reply
  2. FotoÄŸrafı ilk gördüğümde daha yorumlara bile bakmadan “bu iÅŸte bir terslik var” dedim kendime :) Lakin geç kalmışım :)

    Reply
    • SaÄŸlık olsun, daha bunun devamı olur. Bu arada imzanızda Uçan Penguen adlı bir Blog dikkatimi çekti. Yazım dilinizin iyi olduÄŸunu tahmin ediyorum, vakit bulduÄŸunuzda P90X maceranızı da bir Blog yazısıyla bizlerle paylaÅŸmanızı çok isteriz :-)

      Reply
      • Mutlaka paylaÅŸacağım :) Tabi her ÅŸeyden önce diÄŸer dostlarımız gibi etkileyici sonuçları yakalamak gerekiyor :)
        Ancak belirtmem gerekir ki; gördüğünüz blogu uzunca bir süredir kullanmıyorum, güncellemeye çalıştım buradan ama beceremedim :)

        Reply
  3. KardeÅŸim iÅŸin espirisi bui yana tebrik ederim .:)) hediyeni iyi ve mutlu günlerde kullan…. Gkn

    Reply
    • Bak Gökhan o kadar samimi ki 1 deÄŸil 3 kere tebrik etmiÅŸ :-)

      Reply
      • Yapma hocam beeee :)) helal HiÅŸ olsun kardeÅŸime

        Reply
  4. Kardeşim işin espirisi bui yana tebrik ederim .:)) hediyeni iyi ve mutlu günlerde kullan

    Reply
    • TeÅŸekkürler Gökhan kardeÅŸ. Ve diÄŸer herkese de buradan teÅŸekkürler. Kedi olalı bi fare tuttum, hayatımda ilk kez biÅŸey kazandım, onu da çok görmeyin :-D

      Reply
  5. 10 dakika içinde 26 yorum oldu, hangisine yetişeceğimi şaşırdım, feleğim şaştı :-)

    Bu saatlerde online olup mini yarışmamıza yorumlarıyla katılan herkese teşekkür eder, kazananı da tekrar tebrik ederim.

    O zaman mini yarışmalarımız devam edecektir :-)

    Reply
    • Tebrik ederim Metehan kardeÅŸim.

      Reply
      • SaÄŸolasın Serdar KardeÅŸ

        Reply
  6. Hadi aaaa. Ben nasıl bilemedim bunu, Grrrrrrr…. Siz ÅŸimdi Fruko gazoz ve pipet deyince ÅŸimÅŸek çaktı!

    Reply
  7. Beraber ortagizz dogruysaaaaaaa :)a

    Reply
    • Ben kendimi iyi ifade edemedim sadece :)))

      Reply
      • Bak yaaa… :-)

        Reply
        • Hocam metahanda itiraf ediyor :) su altındaki insan gorsellerine baktım direk googleyede su altında insan vücudu nasıl görünür yazdım ama keko luguma yanayım yawwwww :)

          Reply
  8. Su altında vücut bukadar düzgün durmaz yansimalardan dolayı da kötü görünür

    Reply
  9. Hocam cevabı veriyorum. Sudaki objeler olduÄŸundan İNCE deÄŸil, olduÄŸundan KALIN görünür. Google’dan doÄŸrulattım.

    Ama itiraf ediyorum, bir önceki Gökhan’ın yorumundan aklıma geldi. TeÅŸekkür ederim Gökhan kardeÅŸ

    Reply
    • Ahaaa!!! Bravoooo… Tebrikler. Kazanan sen oldun Metehan!

      İşin doÄŸrusu gerçekten Gökhan çok yaklaÅŸmıştı. “Suya girince ince gözükmez ki” lafını okuyunca, tamam kazandı demiÅŸtim içimden. Ama “Suda aksine kalın gözükür” ile devam etseydi :-) “İnsan neyse odur” olunca, cık!

      Reply
      • SaÄŸolun Aykut Hocam. Ben de bir ara kendimden şüpheye düştüm. Objeler su altında daha büyük mü dururdu daha küçük mü diye. İkisinden biri olduÄŸunu biliyorum da. Sonra hemen Google’a yazdım :-)

        Sahi ne kazandım Aykut Hocam? Merak içerisindeyim.

        Reply
        • Aynen, balıklar da hep olduÄŸundan büyük görünür ya da en net, gazozun içindeki pipetten bu anlaşılır, o zımbırtıları artık hiç içmesem de çocukluÄŸumdan hatırlıyorum :-)

          Sen adres bilgilerini emailden at, biz hediyeni gönderelim, sürpriz olsun (süper bir sürpriz olacak ama :)

          Reply
          • Çok saÄŸolun Aykut Hocam, hemen ÅŸimdi yolluyorum. Bu arada ben Åžahinbey Gaziantep’ten Metehan, hatırlarsınız, Whatsapp’tan çok konuÅŸtuk. Sadece eski kullanıcı adımı kaybetmiÅŸtim, sonradan yeni bir tane oluÅŸturdum. Emailim deÄŸiÅŸti, eskisinin ÅŸifresini hatırlamıyorum.

            Şimdi size yeni mailde atıyorum Aykut Hocam. Hediyeyi de çok merak ettim, hayatımda ilk kez bişey kazandım da heyecanlandım.

            Reply
      • Hocammmmmmmmmmm bu haksizlikkkkkkkkkkk :))

        Reply
        • Valla ne yalan söyleyeyim, yorumu okurken daha tamam hediye sahibini buldu demiÅŸtim ama, “insan olduÄŸu gibi görünür, suda deÄŸiÅŸmez” ile kaybettin. Halbuki mantık yakın olsa da cevap bunun tam tersiydi. “İnsan (ya da obje) suda deÄŸiÅŸmez” deÄŸil de, “suda olduÄŸundan büyük görünür” olacaktı. Senin tüyo Metehan’a yaradı.

          Reply
    • KardeÅŸim iÅŸin espirisi bui yana tebrik ederim .:)) hediyeni iyi ve mutlu günlerde kullan..

      Reply
  10. Birde yüzlerinde vücutlari çok fit gibi bir gülümseme var vücudunun suda kalan kısmı ince görünse bile yukarısi hiç hoş değil tam tersi olsaydı bu insanların yüzü gülümseyecekti .

    Reply
  11. Ya insan neyse odur vücudu suya girince ince gorunmezki .yoksa bu bir fizik kuralida benmi bilmiyorum…

    Reply
    • Cevap “İnsan neyse odur, suya girince ince görünmezki” ise cevap yanlış! Bununla ilgili bir fizik kuralı var.

      Reply
  12. O zaman Serdar Abi’nin söylediÄŸi de deÄŸilse ben buldum. Mantık hatası ÅŸu olabilir, kadının yüzü ÅŸiÅŸman vücuduna orantılı ve yüzü de ÅŸiÅŸman. Ama adamın yüzü ÅŸiÅŸman vücudu ile deÄŸil, sanki ÅŸiÅŸman olmayan alt kısmı ile orantılı kalmış. Bu mudur mantık hatası?

    Reply
    • Hayır o da deÄŸil maalesef Emo’cum :-) Çünkü bence adamın yüzü de tombik, yani üst gövde ile orantılı. Çift gıdı var :-)

      Not: Bu arada iyi ki hediye veriyoruz, yoksa kimsenin pek yorum bırakacağı yok! Sizi gidi sizi… :-D

      Reply
      • You hocam estaÄŸfurullah. Ben ÅŸimdilerde yeniden motive olmaya çalışıyorum. Her gün girip kontrol ediyorum siteyi. Yakında daha aktif olacağım söz.

        Reply
  13. Söylüyorum, kadının göbeği ve özellikle erkeğin göbeği öyle şişemez. Fizik kurallarına aykırı. Ödülü kazandım mı Aykut Hocam?

    Reply
    • Cık! Niye ÅŸiÅŸmesin yahu. Sen kendi ilk gün fotonu hatırlıyor musun Serdar? :-)

      Reply
      • Haaaaaaa… :-)

        Reply
  14. Allaaaaah, biri hediye mi dedi?!

    Hemen ilandaki mantık hatasını söylüyorum. Kadın ile erkek aynı havuzda yüzmez; tövbe tövbeee… Nikah düşer!

    Reply
    • İlahi ErdoÄŸan! Güldürdün beni :-) Bu esprili yanıtın bana Erkan Hoca’yı (Srgl) çok anımsattı :-) Erkan Hocam bu yorumu okuyorsan ve buralardaysan bir ses ver.

      Bu arada hayır, mantık hatası bu değildi, hem aynı havuzda da yüzmüyorlar. Yanı aynı havuzda yüzüyorlar da, aynı anda değil, uygundur :-)

      Reply

Yorum Paylaşınız