“O yapabiliyorsa sen de yapabilirsin” videolarında genellikle daha gençleri portrelemiÅŸ olmamız, sakın P90X’te bir üst yaÅŸ limiti olduÄŸu anlamına gelmesin. Öncelikle herkes Tony’nin kaç yaşında olduÄŸunu hatırlasın :-) Kendisi 1958 doÄŸumludur ki, bu da onu ÅŸimdilik 53 yaşında yapar.
Hadi Tony’i bir kenara bırakalım, ÅŸimdi 45 yaşındayken P90X ile hayatını deÄŸiÅŸtiren o’nun hikayesini paylaÅŸalım… Muhtemelen hepimiz 45 yaşında bu kadar fit gözükmek isteriz. “Öncesi” fotoÄŸrafındaki saçlardaki fazlalık sizi yanıltmasın, kendi deÄŸimiyle ilk gün fotoÄŸrafını üstü çıplak çekilmekten utandığı için, bir kaç yıl öncesinin baÅŸka bir fotoÄŸrafını kullanmış ama giyinik 1. gün fotoÄŸraflarını videoda görebilirsiniz.
P90X ile kaybedilen 22.5 kilo ve yaÄŸ oranında %20 düşüş. Hayatınızı daha iyi yönde deÄŸiÅŸtirmek için asla geç deÄŸil…
O’nun Hikayesi…


Abi ben 14 yaşıma girdim yeni biraz kiloluyum programınız hakkında araştırma Yaptım sence başlamalımıyım yaşım Gereği ben biraz barfikste zorlanıyorum onu nasıl yapabilirim acil cvp yazarsan sipariş edicemde
Merhabalar,
Minimum olarak 14-15 yaşında P90X’e baÅŸlattığımız çok kiÅŸi var. Ve mental odaklanmadan, yaÅŸamı düzene sokmaya, boy uzamasına kadar çok pozitif etkisi olacaktır.
Barfiks’e 0 ile baÅŸlamak çok yaygın olmayan bir durum deÄŸil :-) Ama zaten baÅŸlarda nasıl modifiye edilebileceÄŸi videolarda yer alacaktır.
Öncelikle Merhaba hocam.Ben 14-15 yaşlarındayım.En kısa zaman içinde P90X sipariş ederek P90X ailesine katılmak istiyorum.Sipariş için bir yaş sınırınız var mıdır?
Yaş sınırını 15 olarak kabul edebilirsiniz.
14 Yaşımdayım Kilo 48 Boy 1.65 . Abi Vücudum Çok Biçimsiz Her Yer Yağ Ama Yaş Küçük Sence Başlayım mı..?
merhaba ben 15 yaşındayım 1.67 1.70 boyların dayım ve 85 kiloyum ve kilolarımdan çok huzursuzum bu öyle bi hal aldı ki otobüsde dolmuşta biri gülse bana güldü sanıyorum ben p90x i youtube de gördüm önce yalan sandım ve küçük bir araştırmayla bir çok insanın harika sonuçlar elde ettiğini gördüm ben p90x seti almaya karar verdim sizce kas yapmaya başlarsan boyumun uzaması durur mu ?
Tabii ki hayır. P90X, kas yapımı ile boy uzamasını durduracak cinsten bir program deÄŸildir. Daha iyi haber, ergenlik çağındaki biri için P90X’in boy uzamasına pozitif etkisi olacaktır. Programda bunu tetikleyecek pekçok egzersiz mevcut.
murat abi sonuclarını dört gözle beklıyorum :)
Merhaba hocam. Bugün P90X baÅŸlıyalı tam 2 ‘ci ay oldu. Fakat bir kaç sorunum olacak. Ben barfiks çekmekte zorluk çekıyorum hemen hemen hiç çekemiyorum ne kadar denediysem. Barfiks yerine baÅŸka bir hareket yapsam olur mu ? Barfiksin yerini tutar mı ?
Valla dayıya helal olsun :) tek el şınav çekiyo onu daha ben 1 tane bile yapamadım her ne kadar P90X’i o kadar bitirsemde nedense tek el şınav çekemiyorum.
Aykut Hocam, bunu söylemeyecektim ama sanırım şu anda rekor bendedir. 63 yaşındayım, setimi alırken konuşmuştuk hatırlarsınız. Ama eski askerim ve hala benden gençlere taş çıkarırım. Umarım benim sonuçlarımı da bu sayfalarda görürsünüz (belki yüzümü kapatırız ama).
Henüz 3. haftamda olmakla birlikte kendimi aslında hiç olmadığı kadar iyi hissediyorum. Bunun için teşekkür etmek istedim.
Merhabalar Murat Bey,
Tabii ki hatırladım. Sizin BaÅŸlama Formu’ndaki notlar bölümündeki sorunuz, “P90X’te üst yaÅŸ sınırı var mı?” idi, ben de olmadığını, 45-50 yaÅŸlarında baÅŸarıyla yapan pek çok kiÅŸi olduÄŸunu söylemiÅŸtim de, siz de 63 yaşında olduÄŸunuzu söylemiÅŸtim :-) Sayenizde ondan sonra, üst yaÅŸ sınırı var mı diye soranlara sizi örnek gösteriyorum.
Ve programınızın da iyi gitmesine çok sevindim. Programı bitirdiğinizde isterseniz buradan, dilerseniz de email ile sonuçlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum tabii ki.
Merhaba Aykut hocam nasılsınız umarım iyidirsiniz. Hocam bir şey soracağım
hani siz demiştiniz ya antıremanlardan önce yarım limonu ılık suya sıkıp içiyorum diye. Evet soracağaım şey her anteremandan öncemi içiyorsunuz yoksa sadece exstrem kolari yakmayı hedefleyen antırremanlardan öncemi işte filyometrix kempo yogadan öncemi yoksa tüm antremanlardan önce hepsindede limon içiyormusunuz. Saygılarımla