Merhaba DeÄŸerli Extrem Sevenler…
P90X’te 60. güne 1 kaldı, yarın 2/3 bitiyor. 84 kilo baÅŸladım, 75’e indim. Görenler ÅŸaşırıp hasta mısın, ne oldu sana diyor, moralim bozulmuyor deÄŸil :-) Çalışmaya gelince, bu aralar ısınma ve soÄŸuma dakikalarından çalıyorum, bazen 30 saniyenin hesabını yapıyorum.
Yoga’dan hala nefret ediyorum! Özellikle ilk 45 dakikadan sonra belim aÄŸrıyor bazen, çok mu kasıyorum acaba? Hafif göbek ve yaÄŸlı bir deriye sahibim, hala yaÄŸlıyım anlayacağınız. 30 gün daha sabır, sakin ol ÅŸampiyon diye kendimi zorlayacağım… İşte 60 gün sonuçlarım.



Kardesim tebrik ederjm boravoo vallaa
Tekler teo
vallahi helal olsun :)
Tskurler darisi başınıza…
İnanılmaz derecede başarılı sonuçlar.
tebrik ederim..
Saolun tskler
yahu yaptığım yorum kirliliÄŸi içi çok özürdilerim:( mobilden bazen sıkıntı yaşıyorum yorumun yarısı gidiyor sadece evet ne diyordum yaÄŸ var biraz demiÅŸsiniz ama karıl kasları biz buradayız demiÅŸler……kilo durumuzda da çok olumlu deÄŸiÅŸim yani 90 gün bir süper olur bravo bravo bravo
Evet üstünde biraz daha yağ olduğunu söylemişsinz ama gözükmüşller biz burada yız diyorlar
Evet üstünde biraz daha yağ olduğunu söylemişsinz ama gözükmüşller biz burada yız diyorlar
Tesekkurler hocam henüz 6 değil 4 gibi :))
Kıyafetler olmuyor aykut hocam bana pahalıya maal olucak .
Alnının akıyla çıkarsam mutlu olacağım .giyecek birşey bulamiyorum valla terzi bayram ediyor..
Merhaba,sizi görünce yorum yazmak istedim.Çünkü P90X’e tekrar azimle devam etme sebeplerimden biri de sizsiniz.Her ne kadar haberiniz olmasa da :-) No manita No dırdır,Yes P90X Yes Gırgır isimli yazınızdan beri bütün bloglarınızı takip ettim.BaÅŸlığı baya ilginç gelmiÅŸti :)
Sonuçlarınız gerçekten mükemmel…Six-pack’lerinizin daha 60 günden bu kadar belirgin olmasına da çok ÅŸaşırdım.Ama ne kadar azimli bir insan olduÄŸunuzu fotoÄŸraflarınızdan hep anlamıştım,giderek küçülen göbeÄŸinizden de denilebilir :)
Benim sizden ricam nasıl beslendiÄŸinizi anlatmanız.Ve protein tozu kullandınız mı acaba?Son sorumda P90X’i aç karnına mı yapıyorsunuz?Yardımlarınız için ÅŸimdiden teÅŸekkür eder,baÅŸarılarınızın devamını dilerim.
Iyi yorumlsrin için saol yanlız solim karın kaslarim çıktı belirginleÅŸti ama üstu yaÄŸ tabakasiyla kaplı!!!! Aldatmasin sizi …hocam beslenmeye gelince günde 2.5 litre kola içiyordum gazlı içeceÄŸi tamamen kestim .protein tozu kullanmadım valla alamayi düşündüm baktım pahalı alamadım aç karnına hiç p90x yapmadim çünkü kan ÅŸekerim düşüyor elim ayağım kesiliyor . EkmeÄŸi kestim yemeÄŸi çok cook yedim sabahları kahvaltiyi çok iyi yapmasamda ede es geçirmedm ama arada tatlı tuzlu bi bardak cola kaçamağı yaptım ama iyi çalıştım yüzde yüzümu vermesemde …
Beni motive bedende LAZAR ANGELOV Oldu ne yalan solim …saygılılarr
Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :) Başarılarınızın devamını dilerim.
O ne! Yoksa 6-pack mi görüyorum?!
“No Manita No Dırdır, Yes P90X Yes Gırgır…” serisinin kahramanı olarak bence “gırgır”ı geçmiÅŸsin, artık bir heykeltraÅŸ gibi vücudu yontmaya baÅŸlamışsın.
Sonuçlar çok iyi… Daha da iyi olacaktır. Paylaşımınla pek çok kiÅŸileri motive ettiÄŸin için teÅŸekkürler.
Hocam olumlu düşüncelerin için teşekkürler.
Çok ciddi derecede bel ve alt baldır ağrısi çekiyorum hamlarsinya o şekilde anlamış değilim .gerçi yakın zamanda bu ağrılarla ılgili başlık açmıştiniz bi giz atayım..
Ha unutmadan siz uzun süredir bu sporu icra ediyorsunuz malûm sitede bi iki fotonuz var güncel fotoğraflarini merak ediyorum bi başlık altında fotoğraf atarmisiniz hocam????