2. Tur 1. Ay Devam…

Evetttt :-) Sayılı gün çabuk biter derlerdi de inanmazdım, ama gerçekten öyleymiÅŸ… Neyse fazla uzatmayayım da konuya dalalım hemen :-)

Evet evet, yanlış duymadınız 2.tur 1 ay bugünden itibaren bitmiÅŸ bulunmakta. 1. turun devamında verilen 4 kilonun vermiÅŸ olduÄŸu mutluluk tabiiki de cabası…

Bir yazımda bahsetmiÅŸtim beslenme alışkanlığımdan, gene düzelmemiÅŸti yalan yok :-) Ama ona raÄŸmen giden 4 kilo ise çok sevindirici idi. İlk 132 kilo ile baÅŸlamıştım, ÅŸu anda ise 105 kiloyum. Verilen gözle görülen 27 kilo…

Uzun uzun yazımı ikinci aya saklıyorum. Fotoları paylaşıyorum, arada fark var mı bilemiyorum :-) Burdan da yorumlarınız benim icin çok önemli, beni motive ediyor baştan söyleyeyim.

Her zamanki sloganımla veda ediyorum… Durmak yok yola devam :-))

Teoman 2. Tur 1. Ay…

Teo120
teo120Kenpo
Teo120Poz

31 Yorum

  1. Bu arada dövmeniz de ne yazıyor çok merak ettim.Çok hoş duruyor :-)

    Reply
  2. Kollar kaslanmış,bel incelmiş,duruş düzelmiş.Daha ne olsun :)
    Tebrik ederim,bize çok iyi örnek oluyorsunuz :) Umarım kalan kilolarınızı da rahatça verirsiniz :-)
    Yorumu ancak yazabildim,ama bloğu ilk okuyanlardanım :)

    Reply
  3. Vay vay vay teoman bey değişim harika gidiyor ikinci ayın sonu müthiş olacak gönülden tebrik ederim geç oldu ama şu ara hayat benim için çok hızlı geçiyor bir türlü bir yorum yapmaya fırsat bulamadım sana durmak yok yola devam:)

    Reply
  4. Teoman seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım. 80. günde tüm motivasyonumu kırıp geçirdin. Bi sana baktım bi de kendime baktım, kıskandım ve dedim ki ben bi halt olmayacak ve bırakmaya karar verdim.

    Kendine yaptığın bu şey için tebrik ve takdir ediyorum o başka. Söyleyecek ne var ki? Herşey kabak gibi ortada. Sen bunu başardın ya, önüne çıkacak herşeyi deler geçersin. Benim yerime de yap olur mu :-)

    Reply
    • Vayyvayy vayy vayy ) :)) srgl gelmis hos gelmiss soyledigin guzel sozler icin cok tsk ederim bu1.
      ikincisi ise su soruya cvb vermen gerek o yapiyorsa ben nesen yaoamiyim diyee vee mezuniyetibe 10 gun kala bunu yaomaa :( uzersin hepimizi sende cok guzel ilerliyorsun supper gidiyorr gorecegiz mezuniyetini sonra hep birlikte bulusuo eski fotolarimiz bakip gulecegiz :) yapmaa srgl yeminlee kusrrim :))

      Reply
  5. Teoman selam,

    Muthis gidiyorsun, bugune kadar aldigin sonuclar, azmin, kararliligin icin seni tebrik ediyorum. Senden 1. ve 120.gun fotograflari paylasmani istemistim, biz yeni baslayacaklar icin de harika motivasyon oldu. Yuzundeki gulumseme verdigin emegin sonuna kadar karsiligini aldigini gostermis zaten. P90x insani yakisikli yapar evet ama belki daha da onemlisi, insani mutlu yapar. Kendisiyle barisik yapar gibi pek cok sey okunuyor yuzunden :-) Ne desek bos, fotograflar herseyi anlatiyor.

    Benim cok merak ettigim bir konu var. P90x birinci turdaki hedeflerini yazilarindan okumustum ve ulasmistin hedefine. Tam olarak 2.tur hedeflerin neler? 60 gun sonra neleri gorursen bu mutlulugun yuzunde devam edecek?

    Basarilarinin devamini ve 60 gun sonraki sonuclari merakla bekliyorum.

    Reply
    • Vayyy johangalt :)) bu guzel yorumun icin col SaÄŸol cok tsk ederim evet birinci turdaki hedeflerim zayoflamakti sadece ama p90x oyle guzel bir spor ki zayiflamakla kalmadim yuuzumdeki o gulucuk vucudumun bana tsk etmesi gercektende hafiflemistim evet ayri yettnde yakisikli yapar sahlikli yapar hayata bakis acin degisir oyle bi guzel bu p90x :)) su soruna gelirsrk eger ikinci turdaki hedefim vucudumu sekillendirmek yag oranini olabildigince dusurmek vee p90x 2015 sampiyonu olmak :) amacim bunlarr insallah 90li gunleride gorecegiz hepimizin col sagol tekrardan tsk ederim guzel yorumun icin :))

      Reply
      • Pekii Åžampiyon :-)

        Öyleyse yılbaşından sonra sana bir motivasyon süprizim olacak. Öyle etkili ki 2.turun son 45 gününü nasıl bitirdiğini anlamayacak, 3.tura hemen başlamak isteyeceksin :-))

        Reply
        • Bekleyip görelim ozman :))

          Reply
  6. Harikasın, azmine ve beraberinde baÅŸarına hayranım…

    Reply
    • Iccctennnnnn :) bak col icten bir icten dedim :) neeerelerdesin sen seninde 60 gun olmasi lazim yada yaklasmis olman lazim yoksa biraktin mi :(( yorum icin de ayri tskederim cok sagolun heo beraber ikinci turunda sonunu gorecegiz insallah ;)

      Reply
  7. Merhaba yazını görünce heyecanlandım, seninde yazıların beni çok motive ediyor. Değişimine diyecek bir şey bulamıyorum. Ne söylesem yeterli olmaz çünkü çok çok çok mükemmel ötesi. Ben de 23. Günü bitirdim ev taşıma olaylarından dolayı ara vermek zorunda kaldım. Sizinki gibi çok büyük değişiklik maalesef yok, en kısa zamanda inşallah bende görürüm böyle göbeksiz hallerimi.

    Reply
    • Vay vay vay merve hanim yorum yapmiss insatagramdanda takiplestigimiz bir arkadasim yorumunuz icin cok tsk ederim cok guzel yazmisinizz evet insallah herkez istedigi vucuda ulasmak dilegi ilee evet o gobeksiz hallerinizi en kisa zmanda goreceksiniz merak etmeyin gercektende % 100 garantili gercekktende inanilmaz sonuclar veren bir spor yani nami deger ev fittness :)) uzun bir maraton gibi dusunun arada aksakliklar olacaktir fazla uzun birakmazsaniz dahada iyi sonuclar alacaksinizz ama yapmadiginizda pismanlik duygusu olacaktir genede motivasyonunuzu yuksek tutun tekrar tekrar tsk ederim :)

      Reply
      • Instagram konusunu anlayamadım :))) cevap için teÅŸekkür ederim. Hiç planlı olmayan bir aksaklıktı bırakmaya zaten niyetim yok. 1 hafta yapmadım özlemiÅŸim çok :))

        Reply
        • Åžimdi takip etmeye baÅŸladım :)))

          Reply
          • Hmm pardonn ben merveleri karsitrdim :)( bir tane var oda demisti bende siteye uyeyim diye :) olsun kabule ertim ;)

            Reply
            • :)))

              Reply
  8. Cok güzel kilo vermişsiniz aynı şekilde devam ederseniz vücudunuz baya iyi sekillenecegine inanıyorum :)

    Reply
    • Ugurr tsk ederim insallah sizde istediginiz vucuda ulasabilirisiniz :)

      Reply
  9. Süpersin kardeşim azimle devam 60 gün sonra ki halini hep birlikte göreceğiz :))

    Reply
    • Umt insallah kardesim ogunleride girecegimden eminim :) senin gibi sixpacklerim filan olucakmi onu dusuniyorum :))

      Reply
      • Bu azimle senin baklava adonis göğüs kası omuz kol bacak hepsi olacak:) ben 2. Turu son 3 haftasın da bıraktımeÄŸer bu hafta omuzum iyileÅŸirse devam edeceÄŸim iyilelmezse noktalayacağım :)

        Reply
        • İnstagramı da yazda takip edeyim ;)

          Reply
          • Insllah kardesim omzun gecer ve sahaalara geri donersin :) ama sunu diyeyim noktolama hafif hafif calis genede saglikli yaaasa :)instagramda by_teo_p90x

            Reply
            • Noktalama derken 2. Turu 3 hafta erken bırakmış olacağım ocak ayında hacime baÅŸlamayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa tabi :)

              Reply
              • Insallah kardesim sevinirim devam et durmak yok

                Reply
                • Bende takibe aldım :)

                  Reply
  10. Bir not daha eklemek istedim; az çok bu işten anladığım kadarıyla :-) ve anatomi bilgimle, son fotoğrafa bakarak, devam ettiğin takdirde vücudun nasıl şekillenebileceğini görebiliyorum.

    Kaburgaların üzerlerindeki yaÄŸlar eriyecek, iki yandaki “love handle” tarif edilen fazlalıklar da gidecek, vücut çok iyi bir üçgen görüntüsü alacak, omuzlar ile göğüs arasında define bir çizgi oluÅŸacak, yine definasyon ile birlikte zaten hacim açısından çok sıkıntının olmadığı kollar daha da kaslı gözükecek, ve sonunda 6-pack’ler de yukarıdan aÅŸağı doÄŸru belirmeye baÅŸlayacak…

    Devam ettiÄŸin takdirde, gerçekten manÅŸetlere taşınacak bir deÄŸiÅŸim ve vücut seni bekliyor… Bunu bil :-)

    Reply
    • Abim bu yoruminu dun geceden beri okuyup kendi fotolarima bakıyorum diuorjm ki allahim sana geliyorum ;) insallah p90xtr ailesinin destegi sizin desteginiz ile ikinci turun ikinci ayinida bitirecez yani sloganimda dedigim gibi durmak yok yola devamm

      Reply
  11. Selam Teoman :-)

    Herşeyden önce kararlılığına ve azmine şapka çıkarıyorum. İkinci turlarda motivasyon düşüklüğü yaşanabileceğinden bahsetmiştim, ama seni durdurmuşa benzemiyor :-)

    DeÄŸiÅŸim kesinlikle devam ediyor… Artık bence sadece kilo saymamalısın da. Çünkü son fotoÄŸrafta kollara baktığımda, ciddi bir kas artışı da görüyorum. Kasın özgül ağırlığının yaÄŸdan fazla olduÄŸundan çok yazıda bahsettik. Yani kaybettiÄŸin yağın 27 kilodan da fazla olduÄŸunu düşünebilirsin. Bu ciddi bir rakam. Göbek ya da göğüs bölgesinde taşınan ekstra ağırlıkların sırta kat ve kat baskısı olur. Bu durumda ne bir sırt aÄŸrının ne de birÅŸeyin kaldığını düşünmüyorum.

    Son olarak deÄŸinmek istediÄŸim, mutluluÄŸun :-) Benim Whatsapp’ımda belki bir sürü “before” fotoÄŸrafın yok ama %95’inde gülümsemiyorsun. Tüm “after” fotolarının ise %100’ünde aÄŸzın kulaklarında :-)

    Sanırım bu herÅŸeyden daha da önemli…

    Son bir not; Türkiye’de çok fazla insan yorum yazmayı sevmiyor nedense(!) ama bana gelen maillerde çok fazla kiÅŸinin seni takip ettiÄŸini ve örnek aldığını biliyorum. Bu da sana ekstra bir motivasyon olsun. Hepimiz deÄŸiÅŸimini merakla takip ediyoruz…

    Reply
    • Abicim bukadarini beklemiyordum :) whatsaptan yazdigimsa abi burdan mi yazmak istersin yoksa sitedn mi dedigimde bu kadar guzel yorum alacagimi dusunmemistim cok sagolasin destegin en buyuk motivasyon kaynagi oluyor ve tabikide koskoca p90xtr ailesi ara sira motivasyonum dusse bilre eski fotolarima senin yaotigin fragmanave yariamayi duyunca yardigiriyorum :) gulmee oonusuna gelincede evet onceden sisman hallerimde hic gulen bi fotolarim yokmuss ama.simdi ise 32 disimi.gostermekten hic cekinmiyorjm galiba bu p90x ozguvenide geri getiriyor :)) ve buradan o benim degisimlerimi size soran arkadaslara kardeslere ablalara abilere sesleniyorim lutfen yorimlariinizi kim olursa olsun hic esirgemeyin cunko birda en buyuk destek motivasyondurr guzel yorumujuz icin tekrarsan sagolun hocam :))

      Reply

Yorum Paylaşınız