P90X Kalifikasyonu ve Sertifikasyonu ile ilgili ABD’de bulunduÄŸumuz bu günlerde, pek çoÄŸunuzdan, ki hepinizi arkadaşım olarak nitelendiriyorum, ABD’den supplement getirmek adına mailler aldım. (Malum, Türkiye’deki supplement fiyatları…) Bilirsiniz ki hepinizi gerçekten çok seviyorum ve her birinizin isteklerini yerine getirmeyi çok isterim. Ama Türk Hava Yolları’nın bagaj koÅŸulları ve naçizane yoÄŸun ilgi sebebiyle, bu teorik olarak mümkün deÄŸil; istekler bir konteyneri doldurur vaziyette :-)
Bu sebeple düşündük ki, sadece bu Blog’un altına yorumda bulunanlar arasından bir kiÅŸiye, GNC’nin New York maÄŸazasından istediÄŸi bir ürünü (hadi limitimiz 100 USD olsun) ücretsiz hediye etmek istiyoruz. Kazanan, en yaratıcı yorum ya da yorum bırakanlar arasında bir çekiliÅŸ ile belirlenebilir; önerilere açığım. Beni tanıyanlar, çok da supplement meraklısı olmadığımı bilir ama bazen iyi bir multivitamin ya da Protein’e de hayır denilmez :-)
Tekrardan hepinize mailleriniz ve ilginiz için teşekkür ediyorum. Herkesin isteklerini birebir yerine getiremediğim için gerçekten üzgünüm ama en azından bu şekilde ufak bir gönül almak isterim.
Kazanana ÅŸimdiden hayırlı olsun…



Ben bu hediyeyi istedigim icin yorum yapmıyorum. Sadece kazanan arkadaşı şimdiden tebrik etmek istedim. Sağlıcakla kullansın :)
hediyenin sahibi daha belli olmadi mi:)
O zaman deadline’a tam bir saat kalmış. Bence hediyeyi son yazana verin hocam, yani bana :)
Bu küçük yarışmayı bugün (06/06 -- Cuma) saat 19:00’a kadar sonlandırmak istiyorum ki, kazananla iletiÅŸime geçip kargosunu Cuma günü gönderebileyim. Sonra maazallah dayanamaz açarım falan… Yoksa devasa kutu hologramıyla falan çok ihtiÅŸamlı duruyor :-)
Bu arada düzeltiyorum, yorum yapan tek kız olmadığımı ÅŸimdi farkettim (İçten’in hakkını yemeyelim). Ama yine de bu hediyeyi en çok isteyen kızım, ona şüphe yok! :D
P90X’te erkek hegemonyası’na son! Bu baÅŸlığın altına yorumda bulunan tek kız olarak özellikle de ÅŸimdi bu fotoları gördükten sonra kesinlikle bana çıkmasını istiyorum hediyenin :-)
Hocam, P90X’i bir gün bile aksatmadan tam 74 gün boyunca yaptım ama P90X ile alakalı olmayan bir sebepten dolayı yarım bırakmak zorunda kaldım. Åžimdi tekrar baÅŸlama motivasyonu olarak daha iyi baÅŸlangıç düşünemiyorum :-)
Hocam bir de son olarak, bir süredir log-in olmuyordum, log-in olduÄŸumda P90X Puan’ı diye bir puanlarımın olduÄŸunu gördüm, bu nedir acep? :-)
Hocam 1-2 hafta içinde p90x’e baÅŸlayacağım ve bu ödül benim için fazlasıyla motive kaynağı olacaktır. Sizinde sayenizde Türkiye’nin en iyi supplement sitesinde tükenmiÅŸ olan bu ürünü kullanabilmek benim için bulunmaz bir nimet olacaktır. Herkese bol ÅŸans,umarım bana çıkar :))
Bu konu da kaynamasın :-) Hediyenin kazananı henüz belli olmadığı için ABD’den gelirken, herkesin kullanabileceÄŸi bir ürünü de beraberimde getirdim. Optimum Nutrition Hydro Builder, olabilecek en büyük boyu… Piyasa deÄŸeri yaklaşık 200 TL :-)
Bir kaç gün içinde sahibini bulacaktır…
P90X le tanıştığımdan bu yana tam 1 yıl 29 gün olmuş zaman çok çabuk geciyo :) bu süre zarfında 1 kere 3 ay 2 kere 2 ay 1 kere de 1 aylık bir serüven yaşadım sonuçtan öyle memnunum ki iyiki tam 1 yıl 29 gün önce o gece p90x i bulmusum Teşekkürler AYKUT SELCUK Teşekkürler TONY HORTON ve Teşekkürler P90X Ailesi :)
Herşeyin bir başlangıcı vardır derler, benide bu alanda uzmanlastıran kisiydi tony horton. öğren, uygula, doğrusunu bul, dene!
Hocam malum geçirmiş olduğum kazadan dolayı enerjisiz kaldım :) e malum bunun toparlanma süreci var :) hayır buna vucut p90x sin katmış olduğu yenilmezlik ve güç iksiri sayesinde toparlayacaktır ama tabi bu yolda böyle güzel bir destekleyici fena olmazdı diye düşünüyorum :) ben bir p90x bitirmiş ve nacizena faydasını ,etkisini bilen olarak çevremde ki insanlardan gelen şikayetler içersinde sabah erken kalkamıyorum , merdivenleri çıkarken çoooook yoruluyorum , istediğim kıyafeti giyemiyorum , yaz geldi göbek var plaja gidemiyorum, :::) sorusuna reçeteniz bir adet p90x seti önerisinde bulunuyorum nedir peki sorunsuna sizi her daim ve hayat boyu düzenli, bir sisteme sokucak güne zinde başlatıcak ve hayata daha pozitif bakıcak bir spor peki bunu nasıl kullanıcam aç karnınamı tok karnınamı günde kaç kez almam gerekiyor ( yapmam gerekiyor :)sorusuna ise
sabah aç karnına :) günde 1 kez diyorum daha fazla faydasını görmek adına :) anlayacağınız ilaç gibi bir program
hiç unutmuyorum :) acilde ki göbekli doktora önermiÅŸtim ::) umarım uzun yazımla sıkmamıştım türkiyeye dönmenizi dört gözle bekliyoruz hocam bu arada tekrar tebrikler sertifikalardan dolayı ….
Hocam sanirim benden bahsediyorsunuz:-)
Hocam bildiÄŸiniz üzere p90x bir turu bitirdim ÅŸimdi kararsızlıklar içerisinde insanity’e baÅŸladım ve o bitince tekrardan p90x yapacağım, eskiden inanılmaz uyuÅŸuk falan bir insandım, ÅŸu an ise spor yapmadığım günü güzel geçirdiÄŸimi yapmıyorum, her gün sporumu yapıp terimi akıtıp o buz gibi duÅŸu almam lazım, yoksa içimde bir dert oluyor, SöyleyeceÄŸim tek ÅŸer P90X İLE İYİ Kİ TANIÅžMIÅžIM :)
Hocam bi biskrem versem :))) ama tamamen kendi yapimim kesinlikle sekersiz, yulafli tarcinli…ayrica clean bulk donemimdeyim ve evdeki her seyi ben yiyorum… herkes aç evde…kendim icin istemiyorum yani hocam , cocukla hanim icin, ciddiyim:))) (çok etkileyici dimi…)
Merhaba ben necati’nin esi, hocam bu adama yemek yetistiremiyorum.lutfen yardim edin :)))
Düşünmeniz yeterli Hocam :)) supplement yerine artık P90X T-shirtlerinden gelsin :)
Aykut hocam oradayken bence T-shirtleri doldursun bagaja. Hem çok fazla ağırlık yapmaz hem de mezun sayısı her geçen gün artıyor :-)
şunun şurasında 1. ayımı bitirnek üzereyim ve 2. ayıma bişey de kalmadı supplement e 2. aydan sonra başla demiştiniz hocam güzel olurdu yani hiç fena olmazdı ama gerçekten ve hakikaten güzel olurdu :)
Şöyle en kalitelisinden bir whey hiç fena olmazdı aslında :) P90X’e baÅŸlama tarihim yaklaÅŸtıkça (biliyorum beklemem hata, ama mâlum sınavlar…) gerekli malzemeleri alma/yenileme aÅŸamasına da yaklaÅŸtım. Supplement ‘olmazsa olur’larımdan. Bakalım.. kazanana tebrikler :-)
Bize P90X gibi bir hediyeyi verdiğinizden, bu supplement hediyesi onun yanında biraz düşük kalıyor hocam :-)
Gerçi programın bitmesine 1.5 hafta kaldı ama gelecek cycle’larda supplement fena olmazdı doÄŸrusu.Kazanacak arkadaşı ÅŸimdiden tebrik ediyorum
Belki bir umut.. :) İlk tanışma olur belki belli olmaz :)
P90xsupplement time :) supplementim abd den baslarim.simdi plyometricsden:)
Hocam baska konuyla ilgili size whatsapdan msj attim :((